Parteneri

Parteneri

Romstal România

Soluții complete instalații


O companie dinamicã, ce activeaza pe pietele din România, Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria, specializata în comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Oferta companiei include peste 15.000 de produse aflate in stoc, caracterizate de o calitate recunoscutã mondial, pe care Romstal o adoptã ca politicã de piatã.
Suntem parteneri Romstal prin colaborarea profesionala si ori de cate ori cautati un instalator Romstal, la noi puteti apela cu încredere. Suntem autorizati în montarea oricarui echipament termic sau sanitar.

David Clean

Soluții complete vidanjare ecologica


Domeniul principal de activitate al societatii il reprezinta eliminarea deseurilor si a apelor uzate; salubritate si activitati similare. 

AVASTING

Stingătoare & echipamente PSI


Având o experiență de 10 ani,  AVA STING S.R.L. este lider pe piața regionala din România în comerțul cu echipamente PSI.
Firma cu capital integral românesc cu sediul în localitatea Piatra Neamt.

S.C. MARAL S.R.L.

Firmă de instalații


Firma de instalatii, S.C. MARAL S.R.L. isi propune sa promoveze solutii tehnice moderne cu echipamente performante pentru instalatii de incalzire si climatizare, instalatii de sprinklere si hidranti, camere de pompare, etc. la toate tipurile de cladiri: birouri, parcaje, spatii de invatamant, cladiri industriale de productie sau depozitare, spitale, hoteluri, unitati militare, blocuri de locuit si locuinte individuale.

VALROM Industrie

Producători & furnizori de țevi și fitinguri


 VALROM Industrie, unul din cei mai mari producatori si furnizori de tevi si fitinguri din material plastic pentru retele si instalatii in constructii. Cu 2 fabrici in Romania, 1 in Ucraina, peste 400 de angajati si o prezenta regionala puternica in Europa de Sud–Est, Valrom ofera solutii complete pentru retele de apa, gaz, canalizare exterioara si interioara, instalatii termice si sanitare, energii neconventionale etc

Instal Impex

Soluții termice


Servicii complete pentru soluții termice. Compania Instal Impex este în prezent un renume pe piața marilor distribuitori de produse utilizate pentru instalații sanitare, termice, de încălzire, de răcire, rețele de apă, canal, obiecte sanitare pentru băi, echipamente necesare montării și întreținerii lor. Povestea Instal Impex a luat naștere în anul 1998 în Arad.

WhatsApp chat