Termeni site

Politica de utilizare site

Prin completarea formularului de abonare la newsletter/ formular contact, declar că doresc ca datele mele sa fie transmise către SC VIO INSTAL SERV SRL. în scopul furnizarii de informații despre serviciile noastre.

Cunosc faptul că SC VIO INSTAL SERV SRL. prelucrează datele mele cu caracter personal în baza prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și pentru libera circulație a acestor date. Declar că sunt de acord în mod expres și neechivoc să prelucreze aceste date cu caracter personal direct sau prin intermediul tertilor contractanti in vederea prelucrarii / furnizarii de informatii si a derularii oricaror raporturi juridice existente intre SC VIO INSTAL SERV SRL. ți subsemnatul.

Declar că mi s-au adus la cunostinta prevederile Legii nr. 677/2001 *(vezi detalii pagina Politica GDPR) prin care am urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a mă adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi pot contacta SC VIO INSTAL SERV SRL. prin intermediul sectiunii „Contact” din site sau email ODP (ofițer date personale) .

De asemenea, împuternicesc SC VIO INSTAL SERV SRL. să furnizeze aceste informatii autoritaților abilitate de lege, la cererea acestora, în condițiile legii. Conținutul și elementele de grafică ale site-ului http://vioinstal.ro/, inclusiv, dar fară a se limita la acestea, tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) aparțin SC VIO INSTAL SERV SRL. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă a utilizatorului.

Astfel, utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate. SC VIO INSTAL SERV SRL. nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile conținute pe site numai în interes personal sau numai cu indicarea sursei.

Orice utilizare a continutului site-ului de catre terțe persoane în alte scopuri decât cel personal se poate face numai cu acordul  expres și prealabil al SC VIO INSTAL SERV SRL.. Astfel, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricarei părti a acestuia.

Orice comunicari sau materiale pe care le transmiteți pe site-ul companiei, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala. Deși obiectivul nostru este de a vă transmite informații actualizate și exacte, nu putem garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, cu toate ca vom depune toate diligențele pentru remedierea acestora.

In acest sens, SC VIO INSTAL SERV SRL. nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata să contacteze oricare din unitățile SC VIO INSTAL SERV SRL.  pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza, cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor și comisioanelor aferente.

Drepturile și obligatiile mele și ale SC VIO INSTAL SERV SRL. prevazute de prezentul document vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română.

Ofițer date personale:

Ana-Maria Bardan – anamaria.bardan@yahoo.com
WhatsApp chat